SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE SPORTDİSCUS WİTH FULL TEXT VERİ TABANI KULLANICI EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Üniversitemizin akademik performansını yükseltmek amacıyla; Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ve EBSCO Information Services firması tarafından Spor bilimleri alanındaki birincil danışma kaynağı olan SPORTDiscus with Full Text kullanıcı eğitimi toplantısı yapıldı. EBSCO Information Services firması Sorumlusu Uğurcan Özkan tarafından verilen eğitime Kütüphane daire başkanı Perihan Semerci, Kütüphaneci Volkan Özvatan, dekan yardımcıları, Doç. Dr. Elif Karagün, Doç. Dr. Betül Bayazıt, akademisyenler, Fakülte sekreteri Melek Arslan ve öğrenciler katıldı. Dünya çapında bir çok kurum tarafından tercih edilen veri tabanı; Spor Psikolojisi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretimi, Beslenme, Eğitmenlik ve Antrenörlük, Fizik Tedavi, Kinesyoloji, İnsan Anatomisi, Rekreasyon, Spor Hukuku ve Yasaları, Sağlık Eğitimi, Spor Animatörlüğü, Spor Felsefesi, Spor Hukuku ve Yasaları, Spor Yöneticiliği gibi konularda 650'den fazla SPORTDiscus dergisine tam metin erişim sağlamaktadır.