SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİNDE 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Eğitimde kaliteye önem veren Spor Bilimleri Fakültesi yönetimi öğrencilerinin gerek akademik ve gerekse idari işleyişte karşılaşabilecekleri durumlar ve ne yapmaları gerektiği hakkında detaylı bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Demir, Yönetim olarak eğitimde kaliteyi önemsediklerini belirterek, Öğrencilere şimdiden başlayarak zamanlarını iyi planlamalarını, dil eğitiminin önemli olduğunu vurgulayarak uluslar arası değişim programlarına başvurmaları için çalışmalarını planlı yürütmeleri tavsiyesinde bulundu. 1. sınıf öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Dekan yardımcıları, Bölüm Başkanları, Başkan Yardımcıları, Erasmus-Mevlana ve Farabi Koordinatörlerinin yanısıra Öğretim Elemanları ile Fakülte sekreteri katıldı. Toplantıda; Fakülte yönetimi ve çalışanlarının tanıtıldı. Öğretim Görevlisi Rıza Erdal öğrencilere eğitim sistemi ile ilgili detaylı bilgi verdi.