MEZUNİYET TÖRENİMİZ

Fakültemizin 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 19.06.2019 tarihinde Gazanfer Bilge Spor Salonu'nda gerçekleştirilmiştir. Törende saygı duruşunun ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bando ekibinin eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan DEMİR yapmıştır. Dekanımız mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilemiştir. Öğrenciler adına Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden Agit ŞİNİK, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nden Muhammet Umut UÇAŞ, Rekreasyon Bölümü’nden Yusuf KILIÇ ve Spor Yöneticiliği Bölümü’nden Hasan AKSU konuşma yapmıştır. Öğr. Gör. Yüksel ABDİKOĞLU yönetiminde Kocaeli Üniversitesi Trabzon Yöresi Halk Oyunları ekibimiz gösteri sunmuştur. 395 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı tören, keplerin atılması ile sona ermiştir.